Postări

Se afișează postări din ianuarie, 2012

Igor Krutoy - You are in my september

Imagine

Cateva ganduri despre familie

Nu m-am gandit nici odata ca voi scrie un astfel de mesaj. Ideia a aparut spontan, atunci cand am deschis blogul. Astazi e ziua de nastere a sotului meu.

Alte doua inimi

Imagine
Inca doua inimi. Ei sant mai des prin Chisinau. 

Doua...

Imagine
Doua zambete, doua suflete, doua inimi. Va asteptam acasa in septembrie!

Мысль дня

Живу чувствами. Дышу мыслями.

Adamo - Tombe la neige

Imagine

Multumesc!

Imagine
... alte  cuvinte vor fi de prisos.

Un an

Imagine
E un an de cand sant pe blogger.com.  Acest blog a fost o provocare pentru mine ca si tot ce s-a intamplat mai tarziu in plan profesional. Nu stiam daca voi reusi ca sa-i dau viata, dar trebuia sa scriu. Avem nevoie sa-mi expun gandurile. Treceam printr-o perioada dificila. Pierdusem orice speranta de a mai gasi un job, in familie... Unul din primele  articole mi-a dat aripi. Mi-a deschis alte orizonturi si am urmat sfatul - E TIMPUL  SA-TI SCHIMBI ATITUDINEA.  Nu am recitit mai apoi nici un articol. Am expus ceea ce era de moment , fara ca redactez mai tarziu. Orice material, fie articol sau poezie, muzica sau citate, poze sau felicitari, au fost inspirate din viata celor care mi-au dat speranta si m-au incurajat. Ca pana la urma sa  scriu si sa public numai lucruri motivationale (cel putin asa cred la moment). Jobul... A aparut putin mai tarziu cu multe alte provocari si intalniri cu  oameni foarte interesanti. Am acumulat cunostinte noi. Am crescut in plan profesional.  S

Citata zilei

Imagine
Zambetele sant sarutarile sufletului.                                        Minna Thomas Antrim

Anul 2012

Deschizi o pagina noua in cartea vietii tale. La orele 24.00 schitezi capitolele, iar la 31 decembrie 2012 vei reciti pagina. Cu rosu ai inregistrat DRAGOSTEA, cu verde - ceea ce-ti da speranta, cu albastu - realizarile profesionale, galbenul va fi caldura sufleteasca, violetul - planurile pentru viitor.  Lectura placuta! La multi ani!