Postări

Se afișează postări din septembrie, 2011

Cele mai citite 10 cărţi din lume

Imagine
Scris de  Andreea Marinciu    Într-o lume a vitezei topurile ne marchează existenţa. Asta pentru că sunt o   cale mai rapidă şi mai comodă pentru acumularea informaţiei. Cum arată un top al celor mai citite cărţi din lume? Face Biblia faţă creaţii de tip Twilight?      1.    Cea mai vândută carte din lume este... Biblia , vândută în 3,9 miliarde de copii în toate variantele ei. Popularitatea Bibliei este datorată credinţei oamenilor potrivit căreia Biblia a fost scrisă sub harul şi influenţa Divinităţii. Această credinţa este susţinută de numeroase citate din Biblie: „t oată Scriptura este insuflată de Dumnezeu ”, (2, Timotei, 3:16) sau „c ăci nici o prorocie n-a fost adusă prin voia omului: ci oamenii au vorbit de la Dumnezeu, mânați de Duhul Sfânt ” (2 Petru 1:21).

Dacă vrei să nu îmbătrîneşti… citeşte

Potrivit unui studiu al cercetătorilor britanici, persoanele care studiază mai mult sunt predispuși să îmbătrânească mai greu decât ceilalți. Efectele abandonului şcolar asupra ritmului de îmbătrânire a celulelor a fost verificat prin compararea ADN-ului a 450 de angajaţi britanici, scrie presa britanică, citată de realitatea . Aceştia au fost împărţiţi în trei grupe, în funcţie de nivelul studiilor efectuate.

E ziua ta, Natalita!

Chiar e ziua TA! Si nu mai conteaza alceva. Bucurate de aceasta zi de toamna insorita. Primeste de la cei apropiati toate urarile. Bucurate de frumusetea vietii! Savureaza placerile vietii! Fii stapana pe soarta ta! La multi ani!

Urare pentru Sanduta! Azi e ziua ei.

Imagine
  La multi ani, puiut Sandut! Sa cresti mare si duioasa, Sa aduci bucurie in casa. Si parintilor iubire Pentru a te ridica pe tine.

Софи Лорен

Imagine
        «Она была создана разной, вела себя по-разному и поражала меня тем, чем не могла поразить ни одна женщина, которую я когда-либо знал.Я смотрел ей в лицо, в ее невероятные глаза и понимал, что все это – чудо».   Витторио Де Сика       София Лорен родилась 20 сентября 1934, в Риме, в госпитале для неимущих,  незаконнорожденная дочь неудавшейся провинциальной актрисы (родственницы Бенито Муссолини ) и актера передвижного театра. Неуклюжая девочка, чье голодное и трудное детство прошло в маленьком селенье Пиццуоли у дедушки с бабушкой, к пятнадцати годам превратилась в стройную красавицу с ярким и запоминающимся лицом.

Софи Лорен и ...

Imagine
1. Девять (2009) 2. Фаршированные перцы идут в дело (2004) 3. В стеклянном доме (ТВ) (2004) 4. Только между нами (2002)

Ion Suruceanu

Imagine
"Pentru mine Scena e un piedestal” E apreciat pentru eleganta, rafinament, experienta si voce inconfundabila al carei ecou a strabatut Oceanul Pacific si frigul din Kamceatka.

Ion Suruceanu - Ce seara minunata

Imagine

Despre criza...Partea a II-a

Criza in economie. La moment nu ma intreseaza. Am avut o criza de tensiune. Nu m-am asteptat la asa ceva. Ma gandeam ca poate mai tarziu. Dar a venit pe neasteptate. M-am speriat. Medicii... Ei zic e un inceput. Trebuie sa fiu pregatita pentru viitor. Si cum ramane cu jobul? Am un job de care sant multumita. Ma simt bine alaturi de  colegi si subalterni. Dar de fiecare data cand apare o problema de sanatate nu stiu sa iau decizia corecta. Pana acum am ales jobul. Acum nu mai  stiu ce sa aleg.

Despre criza. Partea I

Imagine
Капельница - глоток жизни или начало конца?

Chisinau- un oras admirat de la etajul 9

Imagine

Citata zilei

Ceea ce este important ASTAZI, MAINE isi va pierde valoarea. alex

.... împreuna cu Alex: IMBRATISAREA TA

.... împreuna cu Alex: IMBRATISAREA TA

Citata zilei

Ceea ce a fost important IERI, ASTAZI si-a pierdut valoarea. alex

Toamna

Toamna... E prea capricioasa. Chiar si astazi si-a aratat capriciile - ploaie si soare, umbrela si ochelari. La un moment nuci  nu mai stiam ce sa fac - sa ma ascund de soare sau de ploaie. Chiar e prea capricioasa.

Nicu Alifantis - Emotie de toamna

Imagine