Citate din cartea INTREABA-MA ORICE



  1. “Motivele pentru care un bărbat îşi înşală iubita nu sunt multe sau excepţionale, fiind parcă, de secole, aceleaşi – mai mereu, este o conjunctură în care o femeie disponibilă şi atrăgătoare (nu neapărat mai reuşită decât cea de acasă) se află în locul potrivit, în momentul prielnic şi în faţa bărbatului vulnerabil.”
  2. “Afectiv vorbind, femeile suferă ca de o boală cumplită când sunt înşelate şi înlocuite cu alta. E una dintre cele mai acute dureri pe care le simţi într-o viaţă de femeie – până şi durerile facerii au astăzi leac şi final fericit, pe când înşelatul lasă urme, deformează încrederea şi frumuseţea, dereglează mecanismul de iubire şi chiar metabolismul.”
  3. “… cât de stăruitoare poate fi uneori o întrebare şi cât de multe schimbări poate provoca un răspuns…”
  4. “Nu cred că există antidot pentru suferinţa de după o iubire reală.”
  5. “Unii oameni din drumul vieţii noastre zăbovesc mai mult ca alţii între amintiri şi ne sunt cu atât mai dragi cu cât ne depărtăm mai mult de ei.”
  6. “E incredibil ce diferenţă imensă e între ce gândeşte o femeie şi ce spune, când are în faţă un bărbat care a rănit-o crunt cândva, dar pe care l-a iubit enorm…”
  7. ” – Victor o să te iubească toată viaţa lui. Şi ştii de ce? Pentru că l-ai alungat, ai refuzat să-i fii nevastă, deşi te-a cerut de o mie de ori! Aşa fac bărbaţii – o iubesc exact pe femeia care-i respinge, nu pe aia care le e gheişă.”
Mihaela Radulescu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Человеку надо мало

Durerea

Satra - un film Basarabean